Tatt fra Saladmaster kokebok side 43
Kyllingfilet i ostesaus
6 porsjoner
Ingredienser
6 kyllingfileter
3 SS Cottage Cheese
2 SS naturell yougurt
1 SS Creme Fraiche
2 SS lett urteost (kavli)
2 SS skinke/baconost
1 Blomkål
1 Brokkoli
3 SS Cottage Cheese
2 SS naturell yougurt
1 SS Creme Fraiche
2 SS lett urteost (kavli)
2 SS skinke/baconost
1 Blomkål
1 Brokkoli
2 kopper ris
1 SS gurkemeie
1 SS gurkemeie
Veiledning
Stek kyllingfiletene i oljepannen på 230 grader med lokket på snei, Snu kylling når den slipper pannen lett. Stek så andre siden til den er gyllen brun.
Bland sammen ingrediensene til ostesausen, og miks eventuelt med stavmikser
Del opp brokkoli og blomkål i dusker.
Når kyllingfiletene er brunet på begge sider, slå varmen ned til 120 grader (medium) og hell over ostesausen og pynt på toppen med grønnsakene. Ha på lokk og vent på klikk.
Når det klikker skrur du ned til 85 grader (lav) og venter ca 20 min.
Vi brukte kokt Jasmin ris med 1 SS gurkemeie i vannet som tilbehør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar