Chili con carne
4-6 PERSONER
1 Kg Karbonadedeig
400 GR kidney bønner fra boks
500 GR Hermetiserte hele tomater
1 Rød paprika
1 Grønn paprika
3 Løk
1 hel kinesisk hvitløk
50 GR Tomatpuré
2 RØDE Chilipepper
1 TS Kajennepepper
1 TS Kummin
1 TS Oregano
1 TS Maldonsalt
Stek kjøttet i en 5 eller 7 liters gryte.
Kutt opp løk,paprika,hvitløk å fres det med litt olje.
Bland alt sammen med kjøttet.
Tilsett alle krydderne, tomatene og tomatpureen.
Kokes på medium klikk lav i minimum 1 time.
Smakes til med tabasko og salt.
Serveres med en frisk salat og hvitløksbaguetter.
1 Rød paprika
1 Grønn paprika
3 Løk
1 hel kinesisk hvitløk
50 GR Tomatpuré
2 RØDE Chilipepper
1 TS Kajennepepper
1 TS Kummin
1 TS Oregano
1 TS Maldonsalt
Stek kjøttet i en 5 eller 7 liters gryte.
Kutt opp løk,paprika,hvitløk å fres det med litt olje.
Bland alt sammen med kjøttet.
Tilsett alle krydderne, tomatene og tomatpureen.
Kokes på medium klikk lav i minimum 1 time.
Smakes til med tabasko og salt.
Serveres med en frisk salat og hvitløksbaguetter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar