onsdag 13. november 2013

Jim`s Biff-snadder


Biff-snadder til 4-6  pers.

1 kg ytrefilet
1/2 løk
1/2 Rød paprika
1/2 kurv ferske kantareller
1 Kinesisk hvitløk

1 boks Seter rømme
Masse :-) Grovmalt sort pepper
1 spiseskje kikkoman soya saus
All round marinade
Meierismør


Skjær alt kjøttet i passe store biter og legg dem i en skål, hell over marinaden.
Rasp hvitløken på con # 1 skrap ut alt og gni det i kjøttet.

(Tips la kjøttet stå i marinade 1-2 timer før tilberedning på kjøkkenbenken.)

Kutt løk og paprika på Con #3 ha dette i en skål.

Forvarm 11"pannen på medium + varme (230 grader på oljepannen)

Ha så kjøttet i pannen og fres det på alle sider til det har fått riktig farve.
Ta kjøttet ut av pannen å ha det over i en annen tom kjele med lokk på.

Ha i en god klatt med meierismør i pannen biffkjøttet var i, fres løk,paprika og kantareller litt i pannen.

Så tømmer du rømmen i pannen sammen med grønnsakene.
kok dette sammen til en saus, bruk masse sort grovmalt pepper,litt maldonsalt, og ha i soya sausen til slutt.

Ha så tilbake biffkjøttet i pannen ha på lokk og ned på lav varme.

Kan serveres med røstipoteter,pomme frites,ris,tagliatelle båndspagetti..


Blogglistenhits

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar