onsdag 9. april 2014

Saladmaster havsgryte ala Engstrøm


500gr Laksefilet
500gr Torskefilet
1 boks pillede reker
2 sitroner
1 liten boks kremfløte
Litt fersk rosmarin
1 gul og 1 rød paprika
1 rød chili
Ingefær rot
4 stk gulrøtter

Start med en kald panne/gryte.
Hell kremfløten i bunn på panna, kutt gulrøtter på con 5. Legg så strimlet paprika over gulrøttene. Så danderer du fisk filetene oppå. Finhakk chili med frø, ha dette over. Rasp litt ingefær rot på con 1. Ca en spise skje.
Rasp litt sitronskall på con 1 over det hele. Skvis sitronsaften over hele retten. Skjær opp den andre sitronen i tynne skiver å legg på topp. Pyntes med 2 små kvister fersk rosmarin. Sett pannen på medium varme til det klikker. Skru så ned i lav. Vent i ca 30 minutter. Da tar du av lokket å heller over pillede reker 2 minutter før du serverer. 


Blogglistenhits

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar