onsdag 7. januar 2015

Kylling wraps med sweet chili og creme fraiche

Kylling wraps 

600 GR Kyllingfilet
1 Pakke tortilla lefser
1 Boks hakket ananas
1 Bunt vårløk
1 Rød paprika
1 Boks mais
2-300GR hvitost
1 Isberg salat
1 FL sweet chili saus
1 Boks creme fraiche
Grillkrydder

Skjer opp alle råvarer i små biter slik som til taco og ha det i separate skåler.
For de som har Oljepanne varmer vi tortillalefsene på 120 grader til passe konsistens så ned på 65 grader. Vil du gjøre det lille ekstra lager du hjemmelaget tortilla.

Stek kylling i 11" på medium + varme eller en oljepanne på 230 grader. 
Krydre godt med grillkrydder når kylling nærmer seg ferdig stekt.
PS: du trenger ikke bruke smør eller olje i saladmaster panner under steking :-)

Når alt er ferdig, 
Ta en tortilla og smør den inn med crème fraiche og sweet chili.
Ha på all salat du ønsker og kylling. Rull sammen og nyt :-)



Blogglistenhits

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar