onsdag 11. november 2015

Chili con carne


Chili con carne

4-6 PERSONER

1 Kg Karbonadedeig

400 GR kidney bønner fra boks

500 GR Hermetiserte hele tomater

1 Rød paprika

1 Grønn paprika

3 Løk

1 hel kinesisk hvitløk

50 GR Tomatpuré

2 RØDE Chilipepper

1 TS Kajennepepper

1 TS Kummin

1 TS Oregano

1 TS Maldonsalt

Stek kjøttet i en 5 eller 7 liters gryte.

Kutt opp løk,paprika,hvitløk å fres det med litt olje.

Bland alt sammen med kjøttet.

Tilsett alle krydderne, tomatene og tomatpureen.

Kokes på medium klikk lav i minimum 1 time.

Smakes til med tabasko og salt.

Serveres med en frisk salat og hvitløksbaguetter.



Blogglisten hits

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar