søndag 1. desember 2013

Svineribbe med sprø svor i saladmaster oljepanne

Svineribbe

Forvarm oljepanna på 200 grader. Krydre ribba på forhånd med salt og pepper eller sennep.
Legg ribba ned i pannen, med svoren opp, og skru ned på det laveste når det klikker. La den stå til den er gjennomstekt, ca 1 til 1,5 time.

Ta ribba ut av panna og ta vare på ribbekraften. Vask av panna og tørk den. Sett oljepanna på 230 grader med lokket på, og vent til lyset på proben slutter å blinke. Da er panna varm nok. Legg så ribba oppi panna med svoren ned. Trykk den skikkelig ned, så den sitter fast. Når svoren løsner, tar vi ribba ut og har fått en sprø og god svor. Dette tar ca 15 minutter, og hvis svoren ikke løsner, bruk en god stekespade i stål til å løsne den.

Blogglistenhits

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar