søndag 3. april 2016

Saladmaster pastasalat med serranoskinke og soltørkede tomater



Pastasalat m/ serrano skinke og soltørka tomater
200 g serrano
150 g pasta penne
½ stk purre
1 fedd finhakket hvitløk 
6 stk soltørkede tomater
½ ts olje til steking
¼ ts salt
¼ ts pepper
1 stk egg 
½ ss revet parmesan

Kok pastaen som anvist på pakken. Vask purren og del den i ringer. Del de soltørkede tomatene og serrano i tynne strimler. Stek purre, hvitløk, soltørkede tomater og serrano i litt olje i oljepannen på 180 ºC i ca 2-3 min. Tilsett den kokte pastaen og rør det hele godt sammen. Pisk egget og rør det inn i pastablandingen. La egget stivne litt i pastaen og dryss over parmesanost.

Tips

Serveres med en frisk grønn salat og grovt brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar