torsdag 7. april 2011

Pasta Carbonara

Forvarm oljepannen på 230 grader eller 11" pannen på medium.
1-2 fedd hvitløk
1 stk løk
1 1/2 pk bakonskiver
3 dl kremfløte
125gr fersk parmesan ost
Fersk basilikum
Meierismør
3 tomater

Kutt opp løk på con # 4 og hvitløk på con #2. Stek dette sammen med baconet. Dette skal ikke bli sprøstekt, men være mykt stekt. Pass på at det ikke blir brunt.

500gr spagetti tas rett ut av pakka og legges oppå det du har stekt i panna, bre det utover, så fyller du i vann til det dekker spagettien. Sett på lokket, kokes til spagettien er myk.

Ha på litt basilikum,salt og pepper. Ha så i 3dl kremfløte og skru det ned til 110 grader (medium klikk lav i 11") la det koke inn.

Riv ca 125gr fersk parmesan ost på con #1 og tilsett en neve fersk hakket basilikum, og vend godt om i retten.

Rør inn 2ss meierismør. Grovhakk 3 tomater og vend rundt på alt og server med godt brød og smør.

Smaker helt nydelig om man er glad i pasta. Blogglistenhits

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar