tirsdag 12. april 2011

"Torsdags torsken"

Legg ca 800 gram torskefilet i ei kald oljepanne.
Ha på lokket og sett panna på 120 grader til det klikker, skru så ned.
Når fisken er nesten ferdig, ta den ut av pannen og legg på et fat.
Rør ut en pose fiskesaus av valgfri type i kraften.
Tilsett eventuelt mer veske i form av fløte eller melk til du får ønsket mengde saus.
Riv opp blomkål og brokkoli i passe dusker.
Kutt opp 2 gullerøtter på con #3
Legg på lokket og sett på medium varme 120 grader til det klikker.
Når det klikker, legg tilbake fisken i gryta og tilsett en halv paprika i strimler.
Skru ned på lav varme 85 grader.
Serveres etter ca 10 minutter.

Kok poteter i hjertekjelen husk å skylle av stivelsen. Blogglistenhits

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar