tirsdag 12. april 2011

Terjes lavkarbo kyllinggryte





Sett oljepanna på 230 grader.
Del opp ca 4 kyllingfileter i passe store biter.
Når panna er varmet opp, legger du i kyllingen med lokket på snei.
Vend på kyllingen når den slipper panna selv.
Stekes så på andre siden på samme vis.
Så tar du ut kyllingen å legger den tilside på et fat.
Fres litt fersk sopp,rødløk, og rød/gul paprika.
Rør ut i 2ts karri og 1/2 ts cajennepepper i en liten boks kremfløte, hell blandingen i over grønnsakene og legg tilbake kyllingen i gryta.
Riv av noen dusker med blomkål og brokkoli å vend inn alt i gryta.
Legg på lokket og sett panna på medium 120grader til det klikker, så ned på lav 85 grader.


Serveres etter ca 15 minutter.

PS! kan serveres med langkokt ris "husk å skyll av stivelsen" Blogglistenhits

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar