onsdag 27. april 2011

Jims lavkarbo gryte av det man finner i kjøle skapet :-)





Annbefalt gryte : Braiser pan.
Om man reduserer oppskriften så kan man bruke en vilken som helst gryte.
Lagde denne til et selskap på ca 12 pers.

2,5 kg kyllingkjøttdeig
1 full pose fersk sjampinjong
1 rød paprika og 1 gul paprika
2 røde løker
1 blomkål
1 brokkoli
4 gullerøtter
1 stor boks kremfløte
3 poser tikka masala kryddermix
litt hakket rød chili om man ønsker det.

Start med å steke kyllingkjøttdeigen og tilsett tikka masala krydderet mot slutten av stekingen.
ta så ut kjøttet fra gryta å ha det i en bolle ved siden av.
Stek så soppen sammen med løk og paprika i litt raps olje.
Ha så tilbake kyllingkjøttdeigen i gryta når soppen/paprika/løk blandingen er gylden.
Hell så i en stor boks kremfløte i gryta.
La gryta stå på medium varme mens du kutter gullerøttene på con #3.
Riv så opp blomkål og brokkoli i passe store buketter.
Så litt chili.
Sett på lokket på gryta til det klikker i ventilen, skru så på lav varme.
Serveres etter ca 15 minutter med (ris og godt brød.) uten dersom man vil ha et lavkarbo måltid. Blogglistenhits

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar